İçerisinde okuma kitapları bulunan setler karantina altındaki sokakların girişinde Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vefa Destek Ekiplerine teslim edildi.

Karantina nedeniyle dışarıya çıkamayan çocuklarımızın evlerinde kitap okuma faaliyetinde bulunmaları için Büyükşehir Belediyesince temin edilen kitap setleri Vefa Destek ekipleri tarafından tek tek çocukların evlerine bırakıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, çocuklarımızın bu zorlu süreçte eğitim faaliyetlerinden geri kalmaması noktasında ellerinden gelen her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, karantinadaki üç sokakta oturan 250 çocuğumuz için kitap seti desteğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye, dağıtımı sağlayan Vefa Destek Ekiplerine ve bu hizmete katkıda bulanan herkese teşekkür etti.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ın da bizzat katıldığı dağıtımda Vefa Destek Ekiplerinden kitaplarını teslim alan çocuklar ve aileler çok mutlu olduklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi’ne, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Vefa Destek Ekiplerine ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ettiler.