Törende, ilçe genelinde eğitim veren okulların tamamının yarışma birincilerine olmak üzere toplam 14 adet bisiklet hediye edildi.

Karapürçek Kaymakamı Gökay İçen; “İlçemiz genelinde, öğrencilerimizin kitaba olan sevgilerinin arttırılması ve okumanın aslında özgürlüğe atılan bir adım olduğu bilincinin kavratılması amacıyla gerçekleştirilen projenin bugün sonuna geldik. Proje kapsamında, Kaymakamlığımız tarafından belirlen kitapları okuyan öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde çoktan seçmeli bir sınav uyguladık. Sınav sonrasında okullarında birinci olan tüm öğrencilerimize sene başında verdiğimiz söz üzere bugün bisikletlerini hediye ettik.

Dağıtmış olduğumuz bu 14 adet bisiklet, öğrencilerimize hem zorlu geçen uzaktan eğitim sürecinde göstermiş oldukları sabır hem de projemiz kapsamında gösterdikleri başarı içindir. Öğrencilerimizi canı gönülden kutlar; okumanın hakikati, doğruyu ve güzeli arayış olduğunu unutmadan her daim okuyan bireyler olmalarını temenni ederim.” dedi.