Salgın döneminin ilk zamanlarında dezenfektan üretimiyle dikkati çeken Erenler Şenpiliç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni üretimleri ve yapacakları çalışmalarla ilgili İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u ziyaret ederek bilgi verdiler.

Erenler İlçe Millî Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, Okul Müdürü Hasan Dardağan, Teknik Müdür Yardımcısı Ahmet Almak ve Kimya Alanı Şefi Ayşe Şahin’in katıldığı ziyarette Şenpiliç MTAL yöneticileri; döner sermaye kapsamında ürettikleri ve sattıkları ürünler, gıda teknolojisi alanında projelendirdikleri gıda maddeleri, laboratuvar ortamında yapmak istedikleri toprak analizleri, üretim atölyesi ve yeni ürün yelpazeleri hakkında ayrıntılı bilgi aktardılar.

Meslek liselerimizin üretime dönük çalışmalarını yakından takip eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Şenpiliç MTAL’nin yeni projelerini çok beğendiğini ifade ederek satış konusunda okullarımızın pazarlama ekibini oluşturması gerektiğine dikkat çekti. Son dönemde meslek liselerimizin birer fabrika gibi çalıştığına vurgu yapan Durmuş, salgın süreciyle birlikte üretime katılan meslek liselerimizin tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı kutladı.