Eğitimdeki başarılı çalışmalarıyla yıl içerisinde birçok alanda farkındalık yaratan Mithatpaşa Ortaokulu 2020-2021 eğitim-öğretim yılını muhteşem bir etkinlikle tamamladı.

İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ın da katıldığı okul öğretmenlerinin yıl sonu etkinliğinde herkese teşekkür eden Mithatpaşa Ortaokulu Müdürü Hüseyin Mutlu “Mithatpaşa Ailesi olarak 2020-2021 yılını ağız tadıyla tamamlamış bulunmaktayız. Bize her zaman takım ruhunu yaşatan birlik ve beraberliğin önemini hissettiren öğretmen arkadaşlarımıza; ayrıca bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş’a, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun Bakırtaş'a teşekkürlerimizi sunarız. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlangıcında sağlıklı bir şekilde yüz yüze buluşmayı diliyoruz.” dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, başarılı okulumuz Mithatpaşa Ortaokulu için “Muhteşem Ekip” ifadesini kullanarak okul yöneticilerinin öncülüğünde tüm öğretmenlerimize ve personele takdir toplayan çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.