İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, okullarda gerçekleştirilen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

Cumartesi günü kursların yapıldığı okullardan Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erenler Yücel Ballık Ortaokulu ve Adapazarı İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyaret ettiği sınıflarda kitap hediye eden İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, hafta sonu olmasına rağmen DYK kurslarına katılım gösteren öğrencilere başarılı olmak için kitap okumanın çok önemli olduğunu ifade etti.

Öğretmenler Odası'nda meslektaşlarıyla da bir araya gelerek öneri ve görüşleri dinleyen Müdür Savaşçı; çocukların başarısı için fedakârlık gösteren öğretmenlere teşekkür etti.

DYK ziyaretlerinde İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'ya Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Erenler İlçe Millî Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman ile ziyaret edilen okulların müdürleri eşlik etti.