Yenimahalle Anaokulu öğrencileri ve eTwinning proje öğretmenleri İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sabri Doğan'ı ziyaret ederek;

1.Dönüşen Matematik Projesi - Kurucu: Emine Açıklık, Semra Boz, Emine Demirci

2.Sağlık İçin Oku, Kaliteli Yaşam İçin Kodla Projesi- Yürütücü: Enine Açıklık, Semra Boz

3.Öğretmenim Yazıyor Ailem Okuyor Projesi- Yürütücü: Aslı Serdaroğlu

4.Pandemi Dönemi Minik Eller Çevrimiçi Projesi-Yürütücü: Aslı Serdaroğlu, adlı e-twinning projelerini tanıttı.

2021-2022 Eğitim yılında Yenimahalle Anaokulu eTwinning proje ekibi tarafından yürütülen biri uluslararası işbirliği ile kurulmuş 4 proje İlçe Milli Eğitim Müdürüne tanıtıldı.

Projelerini tanıtan öğretmenler, bu tür ulusal ve uluslararası işbirlikçi projelerin mesleki yeterlilik açısından öğretmenlere katkılarından bahsettiler. Okul, öğrenci ve öğretmen düzleminde eğitimin kalitesini artıran projelerin içinde olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Okul Müdürü Nuriye Ünal ise Yenimahalle Anaokulu; e-Twinning platformuna yaptığı başvuru sonucunda uluslararası tanınırlığı bulunan "e-Twinning Okulu Kalite Etiketine" gerekli şartları sağlayarak sahip olmuştur. Bu etiket yolu ile Avrupa düzeyindeki okullar arasında tanınır olmak ve uluslararası işbirliği kurma yolunda büyük adım atmıştır diyerek; İlçemizde eTwinning projeleri uygulayan okul sayısının artırılması gerektiğinden bahsetti, bu konuda üzerine düşenleri yapacaklarını bildirdi ve projeleri gerçekleştiren ekibe teşekkürlerini sundu.

Ziyarette minik öğrenciler projede neler yaptıklarını anlatarak; geri dönüşüm ürünleri ile yapmış oldukları çiçek saksısını ve kalemliği İlçe Müdürü Sabri Doğan'a takdim ettler.

Proje kapsamındaki çalışmalar hakkında bilgi alan İlçe Müdürü Sabri Doğan, ziyaretçilerine teşekkür ederek bu tür projelerin Hendek'te bulunan diğer okullara da örnek olacağını ifade etti.