Tüm dünyanın Koronavirüs salgınına karşı mücadele verdiği bu zor günlerde evlerde geçirdiğimiz zamanların en güzel şekilde değerlendirilebileceğini ifade eden öğretmenler öğrencilerine şöyle seslendiler: “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Bedenleriniz evlerinizde sıkışmış olsa da zihinleriniz tüm evreni kucaklayabilecek kadar geniştir. Yeter ki isteyin ilgi ve becerilerinizi doğru yönlendirin. Öğretmenleriniz olarak her koşulda olduğu gibi şimdi de yanınızdayız. Sizler bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz. Etrafınıza ışık saçmak için yeterli enerjiye sahipsiniz. İçinizdeki enerjiyi canlı tutun ve umutlu olun. Kendinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz iyi bir fırsat var elinizde. Karamsarlıktan sıyrılıp nasıl ilerleyebilirim diyerek içsel motivasyonunuzu hareket geçirin. Kendinize ve etrafınızdakilere faydalı olabilmek adına sürekli düşünün. Önce kendiniz, sonra aileniz ve içinde yaşadığınız toplumumuz için boş durmayın. Okuyun, araştırın, düşünün ve üretin. Hepimiz için yenilikler keşfedin. Emekle umutla heyecanla sevgiyle kalın. EVDE KALIN”

Videonun sonunda öğrencilere mesajını ileten okul müdürü Hayri Çetinkaya da “Ailelerinizle birlikte, onları üzmeden bu günleri en verimli şekilde geçirmeniz temennisiyle hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum.” dedi.

FSAL öğretmenlerinin bu videosu sosyal medyada büyük beğeni toplarken, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da tüm öğretmenlerimizi Koronavirüs salgını sürecinde öğrencileriyle kurdukları sıcak diyaloglar ve verdikleri olumlu mesajlar nedeniyle tebrik etti.