Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, geçtiğimiz 4 Aralık'ta Salgın Hastanesi Yöneticisi olan eşi Dr. Mehmet Durmuş ile koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu. Bir süre sonra semptomlarının ağırlaşması üzerine Dr. Mehmet Durmuş, hastaneye kaldırılmıştı. Eşi Fazilet Durmuş'un refaketinde Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Dr. Mehmet Durmuş, durumunun iyiye gitmesi sonrasında taburcu olmuştu.

DURMUŞ SAĞLIĞINA KAVUŞTU
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla virüsü yenerek sağlığına kavuştuğunu açıkladı. "Bugün sizlere seslenmek bir başka güzel..." diyerek öğrencilerine seslenen Durmuş, "Çünkü şükürler olsun, sağlığıma kavuştum. Evimdem değil, çok sevdiğim işimden sizlere günaydın diyorum. Ve biliyor musunuz; insan, deli gibi yorulmayı da özlermiş." dedi.

Durmuş, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün sizlere seslenmek bir başka güzel... Çünkü şükürler olsun, sağlığıma kavuştum. Evimdem değil, çok sevdiğim işimden sizlere günaydın diyorum. Ve biliyor musunuz; insan, deli gibi yorulmayı da özlermiş.

Bir kez daha gördük ki her şeyin bir çaresi var. Hiç düşmemek değil, tekrar ayağa kalkmayı bilmektir bilgelik. Büyüklerinin tecrübelerinden faydalanmayı bilen kıymetli yavrularıma iyi dersler..."