Sakarya Üniversitesi sürekli işçi alımı ilanına çıktı. İlan göre sürekli işçi kadrosunda lise mezunu bir temizlik görevlisi, bir inşaat işçisi ve bir ısıtma ve sıhhi tesisatçı alınacak.

İşe alınacak olan işçilerin ikametinin yerinin Serdivan ilçesi olmak zorunda olduğu belirtildi. Ayrıca işe başvurcak işçilerde en az Lise mezunu aranırken yaş aralığı ise 18-35 olarak belirlendi.

İşe başvurmak isteyen adayların İŞKUR sistemi (www.iskur.gov.tr) üzerinden 4 Eylül 2021 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Üniversite yönetimi ilan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adayların, işçi olarak istihdam edileceğini fakat 2 ay deneme süresi uygulanacağını belirtti.

ARANAN NİTELİKLER - Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı

Mesai saatleri içerisinde her türlü klima montaj-bakım-tamir, her türlü kazan montaj- bakım-tamir, iklimlendirme(ısıtma-soğutma) otomasyon işlemleri, chiller montaj-bakım-tamir, ve sıhhi tesisat temizsu-pissu hat döşeme işleri montaj test ve bakım işleri yapılacaktır. Meslek liselerinin Isıtma - Havalandırma, Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisat, Isıtma ve Sıhhi Tesisat, İklimlendirme Sistemleri, İklimlendirme ve Soğutma, Merkezi İklimlendirme Sistemleri, Merkezi İklimlendirme ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat - Isıtma, Sıhhi Tesisat ve Kalorifer, Sıhhi Tesisat (Isıtma - Doğalgaz İç Tesisatçılığı), Sıhhi Tesisat- Kalorifercilik-Isıtma, Soğutma Sistemleri, Soğutma ve Havalandırma, Soğutma ve İklimlendirme, Tesisat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Doğalgaz) Tesisat Teknolojisi (Isıtma Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz İç Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz Şebeke Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz Yakıcı Cihazları Bakım ve Onarımı), Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme bölümlerinden mezun olma şartı aranmaktadır. Bu konularda deneyimli personel tercih edilecektir.

ARANAN NİTELİKLER - İnşaat İşçisi
Mesai saatleri içerisinde kazma-kırma-taşıma işleri, fayans tamir tadilat işleri, duvar örme, kaba-alçı sıva, boya, izolasyon, bordür-parke kaldırma ve yeniden döşeme, harç yapılması, kalıp kurma, beton serme ve perdah, vb. inşaat iş ve imalat kalemleri yapılacaktır. Meslek liselerinden mezun veya deneyimli personel tercih edilecektir.

ARANAN NİTELİKLER - Temizlik Görevlisi
Çalışma saatleri içinde amirlerinin belirlediği program dahilinde büro, sınıf, salon, koridorlar, duvarlar, tavanlar, kapılar, halılar, yolluklar ve tüm zeminler ile bir arada bulunan bilumum mefruşat, sandalyeler, masalar, panolar, lambalar, kütüphaneler, dolaplar, etajerler, tuvalet, lavabo ile binaların mıntıka çevre temizliği yapılacaktır. Temizlik işlerinde deneyimli personel tercih edilecektir. Hijyen belgesi olmayanların başvurusu kabul edilmeyecektir.

ÇALIŞMA YERİ
1- Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü