Sakarya'da kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Vali Çetin Oktay Kaldırım tarafından #SakaryamOkuyor etiketiyle başlatılan kitap okuma etkinliğinde tablet kazanan 54 kişi belli oldu.

Etkinlik kapsamında okuduğu kitaptan en güzel sözü #SakaryamOkuyor etiketiyle yapılan paylaşımlar tek tek incelenerek, paylaşımlar arasından 54 kişi belirlendi. 

Tablet kazanan isimler belli olurken, Sakarya Valiliği kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak için kitapseverleri ödüllendirmeye devam edeceklerini açıkladı.

Valiliki tablet kazanan isimleri "Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım tarafından #SakaryamOkuyor etiketiyle başlatılan kitap okuma etkinliği kapsamında değerlendirme ekibince tüm paylaşımlar tek tek incelenmiş ve her biri birbirinden güzel paylaşımlar arasından 54 kişi zorlu bir süreç sonrası belirlenmiştir. Bütün paylaşımlar takdire şayan ve ödüle layıktır, ancak zorlu bir değerlendirmeden sonra 54 kişi tablet almaya hak kazanmıştır. Aslında en büyük ödül kitap okuma alışkanlığı kazanmaktır. Bu güzel alışkanlığı yaygınlaştırmak için kitapseverleri ödüllendirmeye devam edeceğiz. Kitap okumaya teşvike yönelik etkinliğimiz kapsamında isimleri belirlenen vatandaşlarımızın tablet hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyor, binlerce kitapsevere etkinliğimize gösterdikleri ilgiden dolayı da sonsuz teşekkür ediyoruz." paylaşımıyla duyurdu.

İŞTE KAZANANLAR