Okulun 1/E sınıfında okuyan Göktürk Kaan KOTAN ın sınıf başkanlığı seçiminde vadettiğini nihayet yerine getirdi.

Seçim vaadinde arkadaşlarına sınıf başkanı seçildiği taktirde yabancı ülkelerde yaşayan kişileri sınıfına getirip arkadaşları ile tanıştırmaya söz veren 1/E sınıfı sınıf başkanı Göktürk Kaan Kotan sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı.

Öncelikle sınıf arkadaşları ile Fas, Sudan, Filistin, Haiti, Cezayir ve Somali den gelen ve aynı zamanda Sakarya Uygulamalı bilimler Üniversitesinde (SAAEM) öğrenim gören üniversite öğrencileri ile sınıfta türkçe olarak sohbet ettiler.

Daha sonra sınıf öğretmeni Hümeyra Aytekin Biket'ten sınıf ve öğrenciler hakkında bilgiler alan öğretim görevlisi Yusuf Kotan öğrencilerle birlikte Okul Müdürü İsmail Yaman'ı makamında ziyaret ettiler. Okulun genel yapısı hakkında bilgiler veren Yaman daha sonra okulun bölümlerini misafir öğrencilere gezdirdi.

Okulun akıl oyunları, masal odası, satranç odası, judo salonu, kütüphane ve spor salonunu gezdiren Okul Müdürü İsmail Yaman öğrencilerle tek tek ilgilenerek çeşitli hediyeler sundu.

Öğrenciler adına Filistinli üniversite öğrencisi sınıf öğretmeni Hümeyra Aytekin Biket'e Filistinin simgesi olan atkıyı hediye etti.

Ziyaretten çok memnun olarak ayrılan öğrencilerin öğretmeni ve öğretim görevlisi Yusuf Kotan okulu tanımaktan ve öğrencileri ile böyle bir ziyarette bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti.