//Nurettin Eryılmaz-Şevval Geçin//

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Erenler ilçesi öğretmenevinde gerçekleştirilen çalıştayda sorunları ele alarak uzun, orta ve kısa vadeli çözüm odaklı hale getireceklerini belirtti.

Halk54.com’a çalıştay hakkında bilgi veren İl Müdürü Savaşçı, “Farklı bakış açıları ile evlatlarımıza nasıl daha iyi hizmet edebiliriz ona bakmaya çalışıyoruz. Bu sorunları rapor haline getirip uzun orta ve kısa vadeli çözüm odaklı hale getireceğiz. Sıkıntı varsa çözüm yolunu da bulacağız. Çözebildiklerimizi kendimiz çözemediklerimizi bakanlığa yollayacağız” dedi.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Düzenlenen çalıştayda 8 masa kurulduğunu belirten Müdür Savaşçı, “Burada hem kantincilerimizin hem servisçilerimizin hem öğrencilerimizin hem öğretmenlerimizin fikirlerini almak istedik. Burada sayın valimizin liderliğinde sayın belediye başkanımızın sayın vekilimizin büyük destekleri var. Hepsinin bir arada olmasından şu mesaj alınmalı; “Biz eğitim camiasının arkasındayız, eğitim camiasının bütün eksikliklerini gidermek adına buradayız.” Ben ve öğretmenlerimiz bu konuda çok mutluyuz. Biz çok büyük bir aileyiz. Yaklaşık 207 bin öğrenci 15 bin öğretmenin canla başla çalıştığı bir müdürlüğüz bakanlığız. Amacımız evlatlarımız için neler yapabiliriz diye bu masada toplandık” ifadelerini kullandı.