Mevcut eski okul binasındaki derslik yetersizliği nedeniyle Tepekum Mahallesi Kerkük Caddesi No:54'e taşınan okulda 24 adet derslik bulunuyor. 31 Ağustos 2021 Salı günü öğretmenlerine kapılarını açan okul, 6 Eylül'de gelecek öğrencilerini bekliyor.

Okul Müdürü Cahit Orhan Ölmez “Yeni binamıza taşındık, okulumuzu öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için hazır duruma getirdik. Bakanlığımızın açıkladığı tüm pandemi tedbirleri ile birlikte 6 Eylül'de öğrencilerimizi büyük bir heyecanla bekliyoruz.” dedi.

Yeni okul binasında Muhasebe ve Finansman, Pazarlama ve Perakende, Bilişim Teknolojileri Alanlarında örgün eğitimin yanı sıra Muhasebe ve Finansman Alanında mesleki açık lise eğitiminin de verildiğini belirten okul yönetimi, öğrencilerin okula ulaşım için Büyükşehir Belediyesi 1 ve 15 numaralı hatları ile Sabihahanım Ortaokulu karşısındaki duraklardan hareket eden Tepekum-Kumköy minibüslerini kullanabileceklerini aktardı.

Okula ulaşım için özel araçlarını tercih edeceklerin Yenicami Palmiye Caddesi üzerinden yeni stadyum yönü istikametinden, çevre yolundan gelecek olanların ise Bahçeşehir Koleji sapağından girerek 300 metre sonra okula ulaşabilecekleri belirtildi.

Okul hakkında detaylı bilgi için https://tml.meb.k12.tr/ adresinden ve 0264 277 37 67 numaralı telefondan yardım alınabileceği hatırlatıldı.