Taraklı Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Çiğdem Aşık ve Taraklı Merkez Camii imam hatibi Saim Aşık’ın koordinatörlüğünde “Telafide Bendende Varım” eğitimleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi geleneksel Türk sanatları öğretim üyesi Havva Fırat öğrencilere Ebru sanatında; kişinin ellerinde şekil alan boyalar o kişinin yeteneğini ve hayal dünyasını suya yansıtmasını sağladığını belirterek sanat hakkında bilgiler verdi Fırat ebru sanatında renklerin belli bir ahenkle dans eder görüntüsü kişiyi rahatlattığını bu özellikleri ile çocukların kişilik gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade ederek uygulamalı olarak ebru sanatını anlattı.

Taraklı Merkez Cami İmam Hatibi Saim Aşık 'Telafide Ben de Varım' etkinlikleri ile öğrencilerimizin yanında olan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de keyifli bir yaz dönemi diliyorum" dedi.

Etkinliğe Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz,İlçe Müftü vekili Tanju Reis ve Taraklı Ortaokulu Müdürü Musa Gürol’da katıldı