Kurucu Okul Müdürü Sezai Çelik ve Müdür Yardımcısı Sn. Arzu Çakır 'ın başarılı çalışmaları ile kısa sürede eğitim hayatına başlayan Yazlık İlkokulu'nda Okul Aile Birliği seçimi yapıldı.

Öğrenci velilerinin tercihi ile oluşturulan yeni yönetimde ;

Okul Aile Birliği Başkanlığına Murat Ünal, Başkan Yardımcılığına Kübra Halil, Muhasip Üyeliğe Nurten Sapan, Sekreter Melek Birinci, Yönetim Kurulu üyeliğine Ülkü Haşbaş, Melek Ilık , Fatma Örs, Zehra Tetik , Denetleme Kurulu Üyeğine Banu Karagöz ve Şenol Koç getirildi.

Okul Aile Birliği Başkanı Murat Ünal ve yönetim kurulu üyeleri yaptığı değerlendirmede ; ''Okul Aile Birliği, okul yönetimi ve öğretmenlerle iş birliği yaparak, eğitimde kalite ve başarının artmasında önemli bir etkendir. Öğrencilerin okuldaki başarı düzeyleri üzerinde aile ve çevre faktörü çok etkili olmaktadır. Özellikle öğrenci başarısı için ailenin işlevi çok önemlidir. Ailenin okul ile iletişimi ne kadar güçlü olursa öğrencinin başarısı da o derecede yüksek olmaktadır. Aile ve sürekli işbirliği içinde olursa öğrencinin var olan problemine ortak çözüm bulunmakta ve yaşanabilecek problemlere karşı önceden önlem alınabilir.Bizler yeni okulumuz Yazlık ilkokulu'nda güçlü ve aktif bir okul aile birliği kurduk. Başarılı ve çalışkan okul müdürümüz Sezai Çelik ve müdür yardımcımız Arzu Çakır hanfendi ile inanıyoruz ki kısa zamanda güzel çalışmalara imza atacağız." dedi.