Çeşitli kurslar, etkinlikler ve bayanlara özel spor salonuyla bölgenin sosyalleşme ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Halk Eğitim Merkezi tüm Sakaryalıları kucaklamak için var gücüyle çalışarak yeni alanların açılışlarını gerçekleştirdi.

Açılışta yer alan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş; ‘’Halk Eğitim Merkezlerimiz salgınla mücadelede büyük roller aldı. Artık normalleşme süreciyle evlerine kapanan halkımızın sosyal hayata katılımına destek olarak zor günleri geride bırakacağız. Yeni Spor Salonu, Kütüphane ve Sanal Sergi halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Biz Sakarya için çalışırken bizlere katkı veren hayırseverleri, Yenikent Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve idarecilerini tebrik ediyorum.’’ dedi.

Yenikent bölgesinin sosyal hayatına  önemli katkı sağlayan Yenikent Halk Eğitim Merkezi’ndeki hizmet açılışlarına; İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Özel Büro Sorumlusu Atalay Gürbüz, Yenikent HEM Müdürü Eyüp Yazıcı, kurum yöneticileri ve öğretmenler katıldı.