Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih Arduç ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Mühendisi M.Kemal Birinci ile birlikte ilçemiz Kemaliye Mahallesine yapımı devam eden Ziya Gökalp İlkokulunda incelemelerde bulundular.

Yapılan incelemelerde yüklenici firma yetkilisinden inşaatın son durumu hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri Doğan Okulun planlanan inşaat süresi içerisinde teslim edilmesi için yüklenici firma yetkililerinden ellerinden gelen azami gayreti göstermelerini istedi.

Hendek İlçemiz genelinde öğrencilerimiz kaliteli ortamlarda kaliteli eğitim aldıklarını kaydeden Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri Doğan, "Okul inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İlçemiz genelindeki okullarımızı sürekli takip ediyoruz. Bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yine devam etmektedir. Okul ziyaretlerimizde okullarımızın genel olarak iyi durumda olduğunu gözlemledik.

Yeni açılacak ve tamamlanacak okullarımız sayesinde eğitimin kalitesini daha da arttıracağız. Hendek eğitim seviyesinin yükseltilmesi noktasında üstümüze düşen görevleri en iyi şekilde yapıyoruz. Çocuklarımızın yetişmesi onların geleceğe hazırlanması eğitimle oluyor. Bu anlamda onların eğitim gördüğü mekânlarında güzel olması gerekiyor. 
 
İlçemizin bölgemizde ve ülke genelinde gelenekselleşmiş bir başarı seviyesi var. Bu başarıda öğretmenlerimizin ve kıymetli öğrencilerimizin özverili, azimli ve istikrarlı çalışması olduğu kadar devletimizin öğrencilerimize sunduğu kaliteli eğitim ortamları, çeşitli materyaller, sosyal aktiviteler ve sportif faaliyetlerde başarı seviyesinin yükseltilmesinde katkısı çok büyüktür." dedi.