FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIN 

Sakarya KADEM İl Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “İnovasyonu uzakta değil hayatın içinde gören, bazen sıra dışı bazense günlük bir ihtiyaca çözüm bulan o fikrin sahibiysen, inovasyon için bulunduğun yerin değil bulduğun fikrin önemli olduğunu düşünüyorsan seni İnovasyonda Kadın projesine davet ediyoruz. Kadın ve Demokrasi Derneği, TÜBİTAK Marmara Teknokent, Bilişim Vadisi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan kamp için siz de fikrinizi bizimle paylaşın.

KATILIM ŞARTI

Başvuru yapılan projenin Ar-Ge ve İnovasyon içerikli olması, projenin daha önce herhangi bir yarışmada ödül almaması ve/veya resmi kurum ve kuruluşlardan yardım almaması gerekmektedir. Başvurular arasından değerlendirilerek kampa katılım sağlayan 30 aday arasından kamp sonunda en iyi 5 projeye 25.000 TL değerinde proje desteği yapılacaktır. 

BİR YIL İLE SINIRLI

Bu destek şekli değerlendirmeyle ilk beşe kalan proje sahipleri projelerini gerçekleştirmek istedikleri takdirde şu şekilde olacaktır: TÜBİTAK Marmara Teknokent Kuluçka Merkezinde ilk bir yıl ücretsiz yer tahsis edilmesi, Girişimcinin projesini gerçekleştirmek için ulusal ve uluslararası resmi kuruluşlardan destek alması halinde 25.000 TL’ye kadar nakdi destek verilmesi, Girişimcilik Kampı programından hibe desteği almaya hak kazanan adaylar ile ilgili olarak destek süresi etkinlik başlama tarihinden itibaren bir yıl ile sınırlıdır.

İNOVASYONLA

Kampta Sunulacak Eğitimin Temel Başlıkları: Girişimcilik, Start-Up, İnovasyon ve Süreç Yönetimi, Maliyet Analizi, Finansal Tablolar, Proje Yazımında Dikkat Edilmesi Gerekenler, İş Planı Hazırlama, Proje Döngüsü, İş Planı Proje Yazım Mentörlüğü, Start up Analizi Nasıl Yapılır?, Şirket Geliştirme ve Markalaşmanın Önemi, Markalaşma Sürecinde Uygulanacak Stratejiler, Patent ve Marka Teşcili/İş ve Ticaret Hukuku, Etkili Sunum Teknikleri, Canvas Modeli nedir?, Değer Teklifi Oluşturma, Pazarlama
geleceğin inovasyonla şekillensin.”