Yönetim hazır bulundu

SAMİB dernek binasında gerçekleşen ziyarette; Doğu Marmara Makine İmalatçıları İhtisas OSB (DOMİOSB) Başkanı Turgay Çelik, Bölge Müdürü Dr. Ersan Şentürk ve Bölge Müdür Yardımcısı Ehliman Yazıcı, DOMİOSB ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Günay Güneş, DOMİOSB Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kar hazır bulundu. Doğu Marmara Makine İmalatçıları İhtisas OSB Bölge Müdürü Dr. Ersan Şentürk sunum yaparak devam eden OSB altyapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Projeler üretmeye çalışıyorlar

SAMİB ve DOMİOSB Yönetim Kurulları Başkanı Turgay Çelik ise İMES heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, bilgi paylaşımının haricinde yapılacak işbirliğine de hazır olduklarını söyledi. Çelik, birinci etap altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini de ifade ederek, Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçtiğinde oluşacak ihtiyaçlar için şimdiden projeler üretmeye çalıştıklarını söyledi.

OSB yatırım alanında incelemeler yapıldı

DOMİOSB, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi, SAMİB Geçmiş Dönem Başkanı Günay Güneş ise OSB’ler arası bilgi alışverişi ve işbirliğini önemsediklerini ifade etti. DOMİOSB Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kar ise SAMİB bünyesinde kurdukları Kariyer Merkezi ile makine sektörüne nitelikli eleman yetiştirdiklerini söyledi. SAMİB dernek binasında gerçekleşen ziyaretin ardından İMES heyeti ile birlikte Kaynarca ilçesine geçilerek OSB yatırım alanında incelemeler yapıldı.