Genç ASKON Başkanı Altmışsekizoğlu yaptığı açıklamada; “Genç ASKON'un iş dünyasına, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasete genç iş adamlarını hazırlama vazifesi gören bir okul görevinde olduğunu söyledi.

İkinci dönem olarak başlayacakları görevi ve misyonu layıkıyla yerine getirmek için var güçle çalışacaklarını belirten Altmışsekizoğlu, şunları kaydetti:

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ
"Bu hususta belirlediğimiz 2021 yılı içinde yapacağımız projelerimiz var. Genç ASKON olarak Sakarya ticaretine katkı sağlamak istiyoruz. Üniversite-sanayi işbirliği ve Genç ASKON'la üniversite işbirliğini artırmak için birçok çalışma var. Bunların en önemlisi farklı şehir ve ülkelerden şehrimize okumak için gelen ve staj yapmak için yer bulamayan üniversiteli öğrenci kardeşlerimize destek olmak ve Sakarya’daki İş İnsanlarının da onlardan faydalanmalarını sağlamak amacımız.

"Bir kurumun, şehrin ve ülkenin gençliği varsa hele nitelikli, yetişmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen, sevdalı, değerlerine bağlı bir gençliği varsa, o ülkenin, şehrin geleceği emin ellerdedir. Hem iş dünyasında üreterek şehrimizi, ülkemizi ileri götürüp, hem de sivil toplum kuruluşu olarak şehrimize, ülkemize sahip çıkarak sosyal anlamda faaliyetlerde bulunma düsturuyla yola çıktık. Unutulmamalı ki devletini ve milletini seven kişiler her daim devleti ve milleti için çalışacaktır." dedi.

GENÇ ASKON GÖREV BÖLÜMÜ
Genç ASKON Başkanı ; Gökhan Atmışsekizoğlu, Başkan Yardımcıları; Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı ; İlyas Gürses , Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kahveci, Üye İlişkiler Komisyon Başkanı Haldun Karakaya, Sektörler Kurulu Başkanı Mesut Alemdar, Genel Sekreter Abdülhamit Ergün, Kurumsal İlişkiler Komisyon Başkanı Bahtiyar Nalbant, Eğitim ve Üniversiteler Komisyonu Başkanı Burak Özel, İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Fevzi Cemovski, Hizmet Sektör Kurulu Başkanı Furkan Türkyolu, Gıda Sektör Kurulu Başkanı Kemal İlerin, Dijital Medya Sektör Kurulu Başkanı Semih Uzuner, Mali ve Sosyal İlişkiler Komisyon Başkanı Mehmet Ali Turan, Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı Atilla Akçam.