Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği sahipliğinde ABD Ankara Büyükelçiliği tarafından desteklenen "Genç Girişimci Liderler Geliştirme Projesi” dereceye giren projelerin belirlenmesi ile tamamlandı.

GENÇ GİRİŞİMCİ LİDERLER PROJESİ
Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği sahipliğinde gerçekleştirilen "Genç Girişimci Liderler Geliştirme Projesi” sona erdi. ABD Ankara Büyükelçiliği tarafından desteklenen projenin Cuma günü düzenlenen basın toplantısının ardından Cumartesi ve Pazar günleri de değerlendirmeye girmeye layık görülen projeler Üst Değerlendirme Komisyonuna sunuldu.

İŞ FİKİRLERİ YARIŞTI
MARKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Çöpoğlu, Prof. Dr. Nejat Yumuşak, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Sakarya 1.OSB Müdürü Ahmet Çubuk, Öğretim Üyesi Dr. Ece Kuzulu ve SESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan’ın oluşturduğu Üst Değerlendirme Komisyonu, genç girişimcilerin iş fikirlerini değerlendirmeye aldı. Değerlendirme sonunda 6 proje başarılı bulunurken 3 proje ise para ödülü kazandı.

BAŞKAN ALİŞAN’DAN TEŞEKKÜR
Final aşamasında projesi ile birinci olan Zaim Sami Ata 1000 dolar, ikinci Arife Uslu 300 dolar ve üçüncü Burak Eraslan 200 dolar ödül kazandı. Program sonunda dereceye giren isimlere ödülleri verilirken ayrıca tüm katılımcılar da sertifika takdim edildi. SESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, gerçekleştirilen projeden dolayı tüm katılımcılara ve üst değerlendirme komisyonu ile alt komisyon üyelerine teşekkür etti.