MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Boz, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“19 Mayıs 1919’da Samsun’da Anadolu’nun kurtuluş mücadelesini başlatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğimize armağan ettiği bu kıymetli günün 102. Yıldönümünü mutluluk ve coşkuyla anıyoruz.

Bizler; ülkemizin gençliği, şehrimizin genç iş insanları olarak Atatürk’ün bizlere açmış olduğu yolda, bırakmış olduğu cumhuriyetin kıymetini bilerek hareket etmekteyiz. Ülkemizin her zaman bilgili, kültürlü ve milletine faydalı gençlere ihtiyacı var. Bizler bugün üreten gençlik olarak yerimizi aldığımız gibi, yarının gençliğini yetiştirme sorumluluğunu yaşamaktayız. Biliyoruz ki gençlik herkesin yaşadığı ancak kimsenin elinde tutamadığı yıllardır. Bugün üreterek, çalışarak ve hem kendimizi hem de işimizi geliştirmeye adadığımız gençliğimiz yarın elimizde olmadığında ardımızdan gelen neslin başarısını gözleyeceğiz.

Bizler gençlik organizasyonlarına, gençlerimizin öğrenmesine, tecrübe etmesine, birlik ve beraberlik içinde çalışmasına büyük önem verilen bir teşkilatın içindeyiz. Bugün Genç MÜSİAD çatısı altında edindiğimiz tecrübeler geleceğimize ve mesleğimize büyük katkılar sunuyor. MÜSİAD Sakarya Gençlik Kurulu olarak, hem kendimin hem de üye olan arkadaşlarımın gelişimi adına türlü programlar ve eğitimler organize ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal’in "Gençliği yetiştiriniz. Onlara bilim ve kültürün olumlu fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Özgür fikirler uygulamaya geçtiği zaman, Türk milleti yükselecektir." Sözleri ışığında hareket etmeye gayret gösteriyor, her zaman bir adım daha yükseği hedefliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; bize bugünü armağan eden Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve milletimizin selameti için canlarını feda ederek şehadete intikal eden aziz şehitlerimizi ve şehadete şahitlik eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet, şükran ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan tüm gençlerimizi, sporcularımızı ve halkımızı saygı ve özlemle selamlıyor, bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.”