Sakarya Genç İş İdamları Derneği (GİAD), dün akşam Erenler'deki bir otelde önemli bir programa ev sahipliği yaptı. Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral'ın katılımıyla TÜGİK yetkilileri, şehir protokolü ve birbirinden farklı birçok alanda faaliyet gösteren iş insanlarının bir araya geldiği programda birçok sektörde meydana gelen duraksamaların sonuçlarına ve iş dünyasını nelerin beklediğine değinildi.

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonuna bağlı olarak 2015 yılında kurulan Sakarya GİAD'ın 'Yeniden Başlıyoruz' sloganıyla düzenlediği programda Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral açıklamalarda bulundu.

Sakarya'nın ekonomisine ve hareketliliğine güvendiklerini belirten Güral, iş adamlarının salgın sürecindeki zorlukları geride bırakarak yatırımlarına devam etmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Güral, "Lütfen pandemi söylemlerini artık geride bırakalım, işimize odaklanalım, yatırımlarımıza devam edelim. Yatırım yapmaktan çekinmeyin, korkmayın. Pandemiyi yaşadık bir buçuk sene oldu, geride bıraktık, bırakıyoruz. Aşılanmayla hepimiz güç, kuvvet, moral bulduk. Ama artık bunları bir kenara bırakıp bizim tamamen yatırımlarımıza odaklanmamız lazım." dedi.

Konuşmaların ardından Sakarya GİAD Başkanı Zafer Bekdemir'in TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral'a günün anısına hediye takdim etmesi ve Güral'ın da yeni üyelere rozet takmasının ardından program sona erdi.