PANDEMİDE NORMALLEŞME SÜRECİ
Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve kısıtlamalar kapsamında işyerleri kapalı olan oda başkanları ile Cuma günü saat 11.00’de bir basın toplantısı düzenleyecek. 1 Mart tarihinde kademeli olarak geçilecek olan “Pandeminin Normalleşme Süreci Adımları” kapsamında, işyerlerini açmak için çağrıda bulunacak olan esnaf temsilcileri, ayrıca Sakarya’nın turuncu olan risk seviyesinin maviye çekilebilmesi için de taleplerini dile getirecek.

BASIN TOPLANTISI
Konuyla ilgili Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden yapılan açıklama ise şu şekilde:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama ile 1 Mart 2021 tarihinde “Pandeminin Normalleşme Süreci Adımları” kapsamında yeni bir dönemin başlayacağını açıklamıştı. Bu kapsamda 4 gruba ayrılan illerin, Covid 19 vakalarının yoğunluğuna göre normalleşme süreçlerine geçeceği ifade edilmişti.

Bizde bu kapsamda Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak kamuoyunu bilgilendirmek ve beklentilerimizi açıklamak üzere, Covid 19 tedbirlerinde uygulana kısıtlamalara tabi olarak işyerleri kapalı olan esnaf ve sanatkarlarımızın bağlı olduğu oda başkanlarımız ile birlikte 26 Şubat Cuma Günü saat 11.00’de birlik binamızda bir basın toplantısı düzenleyeceğiz.