// Adnan Turgay Özbalkan //

Koronavirüs ile birlikte gelen tam kapanma bütün hızıyla sürerken, 418 saatlik kapanma sırasında halkın sıkıntı ve sorun yaşamaması için alınan tedbirlerde devam ediyor. Sakarya’nın en yoğun ilçesi olan Adapazarı’nda pandemi ile birlikte alınan önlemlerin sorunsuz işlemesi için Adapazarı İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya başkanlığında geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.

Daire müdürlerinin de katıldığı toplantı da Kaymakam Çelikkaya, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Pandemi nedeniyle halen devam eden tam kapanma sırasında halkın her türlü sıkıntısının anında giderilmesi noktasında ekiplerin çalıştığını dile getiren Çelikkaya, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ile Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kendi sorunluluk alanlarında gerekli çalışmayı da yaptığına dikkat çekti.

Vatandaşların maske-mesafe-temizlik kurallarına uymasını ve evde kalmasını hatırlatan Kaymakam Çelikkaya, pandemi önlemlerinin yanı sıra 2022 yılı için sosyal yardımlaşma çalışmalarının da ele alındığı toplantıyla ilgili bilgi verdi. Kaymakam Çelikkaya, “PTT aracılığıyla sosyal yardımlarımız ilgili kişilere ulaştırılacaktır. Bununla ilgili her türlü önlem ve çalışma planlandı” dedi.