"BİTTİK"
Bahattin Aydın lokantaların HES kodu kontrolü ile açılmasını ve sektörün pandeminin ağır enkazı altından kurtarılması fikrini 1 ay önce ortaya ilk kez kendisi tarafından atıldığını belirterek “ O zaman sektör ölüyor demiştim, şimdi ise son çırpınışlar içindeyiz ” diye bir kez ilgilileri uyarıyorum şeklinde konuştu.

"DERMANIMIZ KALMADI"
Aydın, “Gözümüz kulağımız bakanlar kurulunda, sayın Cumhurbaşkanımız kendisine iletilen bu sorunu zaten çok iyi biliyor Türkiye genelinde milyonlarca kişi işsiz aşsız kalacak şimdi, HES kodu konusunda alınamayan karar sonradan çok pişmanlık getirecek. “ dedi.

HER YER KALABALIK
Bahattin Aydın lokantaların HES kodu kontrolü ile açılmasının pandemi sürecine hiçbir şekilde ağır fatura getirmeyeceğini tekrarlayarak “ Bu gün için toplu taşıma araçlarında sayı tahdidi yok, pazar yerleri tıklım tıklım, alışveriş merkezleri yine aynı görüntüde ancak sadece lokanta ve benzeri iş yerleri ağır yük altında işte burasını anlamıyoruz” şeklinde konuştu. Aydın “ Bizlerde elbette mesafe kuralına uyacağız, hatta masalarımızı bir dolu bir boş şeklinde yapacağız, girişlerde dezenfektan zaten var, HES kodu tanımlaması yapılmayanları almayacağız, tam tedbirlere uyarak pandemi sürecine en büyük desteği bizler yapacağız” dedi.