İlçe Bazlı Üye Buluşmalarının 2021 yılındaki ilk toplantısını gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya’nın konuğu Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç oldu. Üyelerle birlikte istişareler gerçekleştiren, faaliyet alanlarını ve sorunlarını dinleyen Fevzi Kılıç, MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin yaklaşan Genel Kurulunu da andı.

ERENLERİN POTANSİYELİ YÜKSEK!
Açılış ve selamlama konuşmasını gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu;

“Bugün, bu toplantıda Erenler ilçesinde faaliyet gösteren üyelerimizle birlikte olduğum için çok mutluyum. Bildiğiniz gibi hem şubemiz hem de kendi işyerim Erenler’de bulunuyor. Bu sebeple Erenler ilçesi hepiniz gibi benim için de çok önemli. Bizler bu şehre ve bu ilçeye değer katmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Erenler, Sakarya’nın çok potansiyelli bir ilçesi. İlçemizde sosyal aktiviteler sağlanabilirse hem ticaretine hem de imajına katkıda bulunacağına inanıyorum. Şehrimizin her ilçesi birbiriyle yarış halinde olmalı bence, bu gelişimi destekler. Erenler daha da güçlenmeli, daha da gelişmeli. Bu potansiyeli hep birlikte kullanarak geliştirecek ve şehrimizin daha da gözde bir ilçesi haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız.” Cümlelerine yer verdi.

Konuşmasına devam eden Filizfidanoğlu, üyelere MÜSİAD’ın yapmış olduğu bazı faaliyet ve çalışmalardan bahsetti. 19. Olağan Genel Kurullarını 28 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştireceklerinden bahseden Başkan Filizfidanoğlu, Genel Kurul için heyecanlı olduklarını söyledi. Aynı zamanda MÜSİAD Sakarya Gençlik Kurulunun gerçekleştirdiği en önemli program olan ve 5. Kez gerçekleştirilen Genç Ticaret Köprüsü Yarışmasının final programının 1 Temmuz 2021 tarihinde olduğunun altını çizdi. Katılım sağlamak isteyen herkesi davet etti.

ERENLER İLE GURUR DUYACAĞIZ
Programda söz alan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç;

“Öncelikle MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu’na davetleri için teşekkür ederim. Erenler ilçesinde faaliyet gösteren MÜSİAD Sakarya üyeleriyle bir arada olmaktan onur duydum. Erenler Belediyesi olarak artık yavaş yavaş geride bırakmaya başladığımız pandemi sürecinde kiracılarımızda büyük kolaylıklar sağlamak çalıştık. Olabildiğince elimizi taşın altına koyduk. Altyapı ve yenilenme çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor. Allah’ın izniyle Erenlerin tam donanımlı ilk kapalı Pazar yerinin temelini geçtiğimiz hafta içinde atmış bulunduk. Gelecekte Erenler için güzel günler görüyorum. Allah hayallerimizden daha güzel günler nasip etsin inşallah. Başarı için çalışıyor ve emek veriyoruz, emeğimizin karşılığını alacağımıza hep birlikte Erenler’de bulunduğumuz ve bu dönüşümün içinde bulunduğumuzdan dolayı gurur duyacağımıza inanıyorum.” Dedi.

MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu konuşmasının sonunda, katılım sağlayan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a ve katılan üyelere teşekkür etti. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ise konuşması sonunda üyelerin sorularını cevapladı. Program fotoğraf çekimi ardından son buldu.