Genç MÜSİAD Sakarya’nın geleneksel hale getirdiği; Sakarya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MÜSİAD Sakarya ve Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneğinin iştirakiyle gerçekleştirilen yarışma programına yoğun katılım bekleniyor.

İHRACAT YAPMAYI DÜŞÜNENLER KAÇIRMASIN

Program hakkında düşüncelerini dile getiren Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Enes Boz;

“Genç Ticaret Köprüsü, Sakarya Üniversitesinde okuyan uluslararası öğrencilerin kendi ülkelerini siyasi, ticari ve sosyal olarak tanıttıkları bir ülke sunum yarışmasıdır. Bu sene yarışmamıza 104 uluslararası öğrenci başvurdu. Tüm iştiraklerimizden oluşan jürimizin seçmiş olduğu 5 kişi finalde yer alıyor. Arkadaşlarımız ülkeleri ve ülkelerine yapılabilecek ticaret hakkında çok güzel bilgiler ve ipuçları veriyor. İhracat yapmayı düşünenlerin final programımızı kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum. Şehrimizin önemli protokolünün davetli olduğu programa birçok ülkenin büyükelçisi ve ticari ataşesinin katılımını bekliyoruz” dedi.

Genç Ticaret Köprüsü Ülke Sunum Yarışması programı 1 Temmuz 2021 tarihinde Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de gerçekleşecek. Saat 18:00’da başlayacak programa başta ithalat ve ihracatla ilgili olan vatandaşlarımıza ve tüm Sakarya halkına açık olacak.