Ferizli Fehmi Ata Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Ferizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Alim Yılmaz katılım sağladı.

Tanışma ve hasbihalin ardından Ferizli’de yürütülen ticari faaliyetler hakkında bilgiler alan MÜSİAD heyeti ardından Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

İlk Ziyaret Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’ye

Yönetim Kurulu Toplantısının ardından MÜSİAD heyeti, Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’nün konuğu oldu. Sıcak ve samimi misafirperverlikte bulunan Arslanköylü ile MÜSİAD Sakarya heyeti tanışarak, Ferizli’de gerçekleşebilecek faaliyetlerden bahsetti. Filizfidanoğlu Karavan Park Projesinden bahsederken, Arslanköylü binlerce kişiye istihdam sağlayacak Ferizli OSB Bölgesinden ve almak istedikleri yatırımlardan bahsetti.

Bölgedeki Ticaret Ve Yatırımlar Görüşüldü

Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’nün ardından Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ile bir araya gelen MÜSİAD Sakarya, sıcak ve samimi misafirperverlik ile karşılandı. Ziyarette Bölgedeki ticaret ve yatırımlar hakkında bilgiler alınarak, yapılabilecek projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

MÜSİAD Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Arslanköylü ve Gündoğdu ziyaretleri ardından ilçede faaliyet gösteren üyeleriyle bir araya geldi. Özel Hilal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Yıldırım ile Ustaoğlu Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ustaoğlu’nun işyerlerini gezerek, sektörleri hakkında bilgiler alındı.

Ziyaretler ardından düşüncelerini dile getiren MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu;

“Ferizli, benim için Sakarya’nın ve Türkiye’nin gizli cenneti niteliğinde. Ferizli’de yetişen meyvelerin ve sebzelerin ayrı bir tadı var, toprağının ayrı bir aroması var. Bugün Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve Ferizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Alim Yılmaz ile bir araya geldik. Aklımızdaki birçok proje Ferizli’ye çok uyuyor. Aynı şekilde Ferizli’nin sanayisi, tarımı ve ekonomisi de her geçen gün yükseliyor. Ekonomisine destek veren kıymetli üyelerimizi de iş yerlerinde ziyaret ettik. Ferizli ilçesinin geleceğinden umutluyum, Sakarya halkı olarak böyle güzel bir ilçeye sahip olduğumuz için mutluyum. Elimizdeki mirası iyi değerlendirmeyi niyaz ediyorum.” cümlelerine yer verdi.