Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Karma Fuarcılık arasında “PSB Anatolia Peyzaj Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı” işbirliği protokolü imzalandı.

SATSO’da imzalanan işbirliği protokolü kapsamında 08 – 11 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan fuar ile ilgili her iki tarafın da fuarın tanıtımı, yürütülmesi gibi konularda yükümlülükleri belirlendi. Fuara katılacak SATSO üyesi firmalara da protokol kapsamında çeşitli indirim imkanları sağlanmış olacak.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Firmalar, fuarda stant açabilmek için Karma Fuarcılık tarafından uygulanan yeniden katılım indirimlerinden yararlanmakla birlikte, %5 ek indirime de bu protokol kapsamında sahip olacaklar.

Protokolün ardından değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, “Bugün artık sadece kaliteli mal üretip pazara sürmek başarı elde etmek ve satış yapabilmek için yeterli değil. Böylesi bir pazar ve rekabet ortamında da ticari ihtisas fuarlarına katılım, firmalara oldukça önemli avantajlar sunmakta ve hem pazarlama hem de tanıtım aktivitelerini bir arada yürütmelerine olanak sağlamaktadır. Bu doğrultuda 3 yıl önce Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri ve destekleriyle başlatılan ve devam eden Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivalimiz de Pazar ve tanıtım anlamında ciddi bir kitleye ulaştı. 2021 yılı için festivalden fuara dönüştürmek için gayretlerimiz neticesinde Türkiye odalar ve Borsalar Birliği’nin 2021 yılı fuar takviminde PSB Anatolia Peyzaj Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı olarak yerini aldı.

Karma Fuarcılık Firmamızla da 2021 fuarı için işbirliği protokolümüzü imzaladık. Bu fuar ile sektörümüze, şehrimize yeni bir soluk katacağımıza inanıyoruz. PSB Anatolia Peyzaj Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı ile birlikte Sapanca ilçemizde sahip olduğumuz güzide fuar ve festival alanımızın daha nice organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğini ümit ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Karma Fuarcılık Genel Müdürü Remzi Adıyaman ise SATSO işbirliği ile yenilikçi ve gelişim odaklı olarak fuarı ileriye taşıyacak, sektör beklenti ve hedeflerine göre yön verecek, katılımcı ve ziyaretçi memnuniyetini ön planda tutarak hareket edeceklerinin altını çizerek söz konusu işbirliği protokolünün Sakarya için hayırlı olması temennilerinde bulundu.