Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 34 ilde 144 konut ile 26 ilde 96 iş yerini 6-7 Ekim'de açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.

6Ekim Çarşamba günü saat 10:30'da 144 konut için, 7 Ekim Perşembe günü saat 10:30'da 96 iş yeri için müzayede düzenlenecek.

 Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece'de gerçekleştirilecek ve internetten (www.emlakyonetim.com.tr) de teklif sunulabilecek.

Amasya, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Eskişehir, İstanbul Başakşehir, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat'ta satışa sunulan konutlara yüzde 40 ya da yüzde 50 peşinat, 60 ya da 120 ay vade ile sahip olunabilecek.

Ankara, Çankırı ve Osmaniye'de yer alan iş yerleri yüzde 10 peşinat ve 120 ay vade ile, Adana, Ankara, Balıkesir, Konya ve Uşak'ta yer alan iş yerleri yüzde 10 peşinat ve 180 ay vade ile, Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Bitlis, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Karaman, Kars, Kırşehir, Mardin, Niğde, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Trabzon ve Zonguldak'ta yer alan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat ve 120 ay vadeyle alınabilecek.

Açık artırma için internet katılımı kayıtları 5 Ekim tarihinde saat 10:30'da sona erecek.

Ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adapazarı Korucuk Mahallesi'nde yapımını tamamladığı 800 adet konuttan 2 tanesini 100 bin 500 TL muhammen bedelden başlayan fiyatlarla satışa çıkartıyor...