Türkiye’nin  Emlak Danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği öncü sivil toplum kuruluşu olan TÜGEM Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Sakarya il Temsilciliği yönetim ekibini oluşturarak faaliyete başladı. 

TÜGEM Sakarya İl temsilcisi Suat Tunçlar başkanlığında  Ufuk Saçıntı, Tuncay Tütüncü, Serkan Ertaş ve Muharrem Çokol'dan oluşan yönetim ekibi bir araya gelerek TÜGEM ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtip "Hep birlikte mesleğimize ve şehrimize değer katarak fayda üretmek, yenilik ve eğitim odaklı çalışmalar yapmak için göreve hazırız"mesajı verdi.

TÜGEM Sakarya İl Temsilciliği mazbatasını alan ekip, mesleğin gelişimi, yeniliklerin takibi, meslek mensupları arasında dayanışma, gayrimenkul sektörünün tanıtımı, mesleğin toplumdaki saygınlığının artırılması, kamu yararının gözetilmesi amacı ile bu yola çıktıklarını söyledi.

Başkan Suat Tunçlar, "Sakarya da emlak sektörü alanında profesyonel olarak çalışmak, bu alanın sorunlarında rol alarak, Emlak sektörünün daha ileri seviyelere taşımak düşüncesinde olan TÜGEM SAKARYA şehrimize hayırlı olsun." dedi.