Tüm darbelere karşıyız

15 Temmuz Milli İrade Derneği genel başkanı, 25 dönem milletvekili Ali İnci 28 Şubat darbesi yıl dönümünde Atatürk spor salonunda düzenlenecek geceye konuşmacı olarak Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın katılacağını belirterek “Biz tüm Türk milleti ve 15 Temmuz Milli İrade Derneği mensupları olarak 28 Şubat dahil tüm darbelere karşıyız. Türkiye nerede ise 10 yılda bir tekrarlanan darbelerden binlerce insanımız mağdur oldu, bunu anlatıyoruz, bunları unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.

Neler oldu neler

Genel başkan Ali İnci 28 Şubat 1997 yılında yapılan 28 Şubat Post- modem darbesi için “ O günlerde neler oldu neler, bunları vatandaşlarımız harfi harfine biliyor. Bizlere düşen görev 15 Temmuz hain darbe girişimi dahil tüm darbeleri unutmamak ve unutturmamaktır, bu nedenle 15 Temmuz Milli İrade derneği yönetimi olarak bu yıl düzenlenecek geceye Prof. Dr. Mustafa Karataş hocamızı davet ettik kendileri kabul etti gecemizi inşallah 27 Şubat Perşembe günü akşamı yapacağız” dedi.

Hazırlıklar tamamlandı

Gece Adapazarı İmam Hatip okulu mehter takımı gösterisi ile başlayacak, 28 Şubat derbesinde mağdur olup yıllarca hapishanelerde eziyet gören kişiler sahnede yer alarak o günleri anlatacaklar.

Müdürlere kahvaltı verilecek

28 Şubat darbesinde en büyük mağduriyeti yaşayan İmam Hatip okulları ve buralarda okuyan öğrenciler olduğu gerekçesi ile İl Milli eğitim müdürü Fazilet Durmuş, İlçe milli eğitim müdürleri ve İmam Hatip okulları müdürleri ile kahvaltılı toplantı yapılacak.