Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı.

Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek 100 Bin Sosyal Konut için 16 Aralık 2019 -15 Ocak 2020 tarihleri arasında talepler toplanacak. Proje ile alakalı Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan toplantıya

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’ın yanı sıra Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Oda Başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

İlçemize hayırlı olsun

Proje kapsamında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Acar “ Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdelediği “Dar gelirli ailelerimiz için 100 bin Sosyal Konut” projesi Kocaali’mize hayırlı olsun. 15 Ocak 2020 ye kadar başvuruların tamamlanması gerekiyor. Başvuru işlemleri TOKİ’nin resmî web sitesinde (https://i.toki.gov.tr/100BinKonut/) yer alıyor. Bizlerin sorumluğu vatandaşlarımıza yardım etmektir. Bizler, Kocaali’mizin gelişmesi için hep birlikte, tüm gücümüzle çalışamaya gayret ediyoruz. Çalışmalar tamamlandığında, Caferiye mahallemizde 1. Etapla entegre olarak 396 konut daha yapılarak yeni bir yaşam alanı ortaya çıkacak. Çalışmalar şimdiden ilimize ve ilçemizi hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.