Anadolu Ajansı'nda görev değişimi yaşandı.

Anadolu Ajansı genel müdürlük görevine Şenol Kazancı'nın yerine Sakaryalı Serdar Karagöz'ün getirildiği ifade edildi. 

SERDAR KARAGÖZ KİMDİR?
Serdar Karagöz, 25 Mayıs 1981’de, Sakarya’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini  İstanbul'da tamamlayan Karagöz, üniversite lisans eğitimini ise yine İstanbul'da bulunan Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde gerçekleştirdi. 

Karagöz, öğrencilik yıllarında üniversite bünyesinde Sosyal Bilimler kulübünü kurdu. Ayrıca burayı kısa sürede entelektüel bir platforma dönüştürdü. Her düşünce ve fikrin özgürce tartışıldığı kulüp çatısında pek çok seminer ve atölye çalışmaları organize etti. 28 Şubat Türkiye’sinin yasaklarına, düşünce, inanç ve yaşam tarzına yönelik baskılara arkadaşları ile birlikte direndi. 

Tüm bu zamanların ardından Karagöz, yine aynı üniversitede, İnsan Hakları Hukuku alanında yüksek lisansa başladı. İnsan Hakları Hukuku yüksek lisans programı çerçevesinde arabuluculuk ve uzlaştırma eğitimi de alan Karagöz, çatışmaların yönetilmesi ve iletişimi alanlarına yoğunlaştı. 

Bu yıllarda evlilik hayatına adım atan Serdar Karagöz, Zeynep isminde bir  kız çocuk sahibi oldu. Zeynep'in annesiyle yollarını ayıran Karagöz, artık bekar bir erkek olarak hayatına devam ediyordu.