Gazeteci Zafer Tokuş’un moderatörlüğündeki programa geçen hafta trafik kazası geçiren gazeteci Hakan Turhan katılamadı. Gazeteci Hüseyin Cumalı ile Gazeteci Safa Polat’ın katıldığı programında Adapazarı Belediye Meclisi’ndeki “İsrail” gerginliği gündeme geldi. AK Partili Meclis Üyesi Hasan Karagüzel ile İYİ Partili Meclis Üyesi Ahmet Bıçkıcı arasında “İsrail” polemiği ile ilgili konuşan Gazeteci Cumalı, “Bu kavgalara gerek yok” dedi. İsrail için “Alayı Merhametsiz Katil” (AMK) diyen Cumalı, “Gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerekse İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İsrail gibi katil bir devleti günahı kadar sevmez” dedi.

Adapazarı Belediyesi’nin son aylarda önemli işlere imza attığı belirten gazeteci Safa Polat ise, “Meclisteki kavga yersiz idi. AK Partili Meclis Üyesi Hasan Karagüzel eleştirilerini bu yönde değil, Adapazarı Belediyesi’nin yaptığı önemli işler gölgelenmeye ve itibarsızlaştırılmaya çalışanlara yapmalıdır. Memleket Hareketi Sakarya İl Başkanı Fatma Kurtuluş geçen gün imar düzenlemesi üzerinden Adapazarı Belediyesi’ni eleştirdi.  AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever neden bunlara cevap vermiyor” diye sordu.

Adapazarı Belediyesi ile ilgili bazı yayın organlarında çıkan haberlerin maksatlı olduğunu anımsatan gazeteci Cumalı ise, “Yerel bir gazete ‘kredisiz iş yok’ diye manşet attı. Krediyi bütün belediyeler alıyor. Bir tek Adapazarı Belediyesi mi alıyor! Bir gazete ise Ada Meydan projesiyle ilgili olarak ‘Hilmi Kayın İş Merkezi’ni neden yıkmıyorlar’ diye manşet attı. Bu iş bu kadar kolay mı! Basit mi!  Bu kente Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu çalışıyor diye sürekli topa tutuluyor” diye konuştu.