Atatürkçü Düşünce Derneği Sakarya Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri tarafından tanışma ve dayanışma kahvaltısı gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu kahvaltıya, Türk Kadınlar Birliği, Eğitim İş, Chp , Chp Kadın Kolları, Sayşad, ÇYDD, Sasküd grupları, Deli Dumrul Derneği ve Add üyelerinin yanı sıra, Atatürkçü düşünceye gönül vermiş bir çok kesimden vatandaş katılım gösterdi. 

Açılış konuşmasının ardından, ADD Sakarya Şubesi’nin şimdiki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ercüment Naci Berkan, yeni yönetim kurulunu tanıttı. Daha sonrasında, derneğin bir önceki dönem Başkanı olan ve şu anda ADD Genel Merkez GYK üyeliği görevinde bulunan Sayın Aslıhan Ergin Ateş’e, ADD’ye yapmış olduğu kıymetli katkılar ve çalışmalarından ötürü , plaketini dernek adına takdim etti. Aynı zamanda, geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan “Hayatın Getirdikleri“ adlı şiir kitabında yer alan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk için hissettiklerini ifade ettiği “Mavi“ adlı şiirini yoğun istek üzerine okuyan Aslıhan Ergin Ateş, büyük beğeni topladı. 

Katılımcıların, kendilerini bir araya getirdikleri için memnuniyetlerini dile getirdikleri ADD Sakarya Şubesi, düzenledikleri kahvaltı etkinliğine katılan tüm misafirlerine, destek ve ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sunarak, birlik ve beraberliklerinin daim olması temennisinde bulundu.