Anadolu Gençlik Derneği(AGD) – Milli Gençlik Vakfı(MGV) Genel Başkanı Salih Turhan bir dizi ziyaret için bulunduğu Kütahya’da AGD Emet ve AGD Domaniç Hizmet Binalarının açılışını gerçekleştirdi.

AGD Emet Hizmet Binası’nın açılışına törenine AGD - MGV Genel Başkanı Salih Turhan, AGD Genel Merkez Yöneticileri, AGD Kütahya İl Sorumlusu Mustafa Özkan, Kütahya Şube Başkanı Erol Taşkın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Müftüsü İsmail Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Nuri Ceyhan, Saadet Partisi Emet İlçe Başkanı Mehmet Hamamcı, ÖĞDER Şuurlu Öğretmenler Derneği Kütahya Şube Başkanı Murat Sülev, AGD Hisarcık Temsilcisi Mehmet Demir, İlçe okullarında görevli bazı eğitim yöneticileri, toplum örgütü temsilcileri ve Gazi Emet halkı katılım gösterdi.

AGD Kütahya İl Başkanı Erol Taşkın yaptığı selamlama konuşmasında “Emet ilçemiz ve Domaniç İlçemiz, Kütahya’da her zaman bizim gurur kaynağımız oluyor ve kattıkları coşkularla her seferinde azmimizi daha da artırıyor.” dedi.
Daha sonra kürsüye gelen AGD- MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Anadolu Gençlik Derneği ve çalışmalarına kısaca değindikten sonra “Böylesi güzel bir hizmet binasını kazandıran Gazi Emetlilerimizi tebrik ediyor ve inşallah buranın hayırlı hizmetlerde kullanılmasını diliyorum. Bizde her yeni güzel hizmetten sonra hedef hemen daha yeni ve daha güzelini gerçekleştirmektir. Eminim arkadaşlarımız da daha büyük hedefler için şimdiden çalışmaya başlamışlardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Domaniç İlçesine geçilip AGD Domaniç Hizmet Binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine AGD – MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Kütahya Eski Belediye Başkanı Süleyman Canan, AGD Kütahya Şube Başkanı Erol Taşkın, AGD Domaniç İlçe Temsilcisi Zeki Arslan, toplum örgütü temsilcileri ve Domaniç halkı katılım gösterdi.

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan AGD – MGV Genel Başkanı Salih Turhan, “Zilhicce ayının çok mübarek bir ay olduğunu içinde kurban ve hac ibadetlerinin bulunmaktadır. Bu mübarek ayda buranın açılışını yapıyoruz. Milli Gençlik ve Anadolu Gençlik olarak 1975 yılından beri milletimize hizmet vermektedir ve vermeye de devam edecektir. Başta bu binanın yapıldığı yeri bağışlayan İsmail Kaya Ağabeyimiz olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun kendilerine teşekkür ederim. Gençliğimize hizmet edecek mekânları inşa etmeye ve gençliğimizi ihya edecek projeler üretmeye hep birlikte devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Açılışların ardından Salih Turhan, Kütahya Merkez İlçe Teşkilatını ziyaret etti ve Şube Başkanlık Divanı ile bir toplantı gerçekleştirdi.