AK Parti Sakarya Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından İl Yönetimine ve parti personeline, Sıfır Atık Projesi eğitimi verildi.

AK Parti'nin çok önemli projeleri, hedefleri ve hayalleri gerçekleştirdiğini aktaran Çevre, Şehir ve Kültürden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaytaz, partisinin seçim beyannamesiyle de Türkiye'de çevreyi korumak ve yaşatmak konusundaki iddiasının güçlü olduğunu bildirdi.

Kaytaz; “Biz siyasette neyi öngörüyorsak, neyin yol haritasını çizip, neyi toplumda bir söylem haline getiriyorsak, bunun gereğini önce kendi evimizde, il başkanlığımızda yapıyoruz. Bugünkü bu hareketle artık AK Parti Sakarya İl Başkanlığı şehrimizin çevre dostu bir siyasi parti merkezi olacak. Zaten biz ezelden beri çevreciyiz. Dinimiz, medeniyetimiz ve bütün birikimimiz bizi zaten çevreci olmaya zorlamaktadır."

Çok kısa zamanda projenin ikinci etabına geçeceklerini, bu kapsamda projeyi 16 ilçe teşkilatında da sıfır atık projesini uygulayacaklarını belirten Kaytaz, "Azaltmak, geri dönüştürmek ve tekrar kullanmak. Hepimizin bu konuda daha hassas ve duyarlı olması gerekiyor. İklim değişikliği ile birlikte sıfır atık konusu artık hayatımızın vazgeçilmezlerinden olacak” dedi.

Mustafa Kaytaz, herkesi "Sıfır Atık Çevre Gönüllüsü" olmaya davet etti.