Sakarya için yaptığı şarkı ve marşlarla ünlenen Dünya'nın bir çok ülkesinde tanınan ve hayran kitlesine sahip olan Sakarya' lı ünlü sanatçı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanatçısı Parapisikolojist Akif Yener; kadim dostu Kaynarca'nın sevilen iş adamı Fahri Kuş'u çalışma ofisinde ziyaret etti.

Sanatçı Akif Yener ile İşadamı Fahri Kuş'un akşam saatlerinde gerçekleşen ziyareti, çok keyifli ve sanat içerikli derin sohbeti saatlerce sürdü. Aynı zamanda Genç Parti Kaynarca İlçe Başkanı olan Kaynarca' nın tanınmış fırıncı esnafı Fahri Kuş sohbet sonrası yaptığı açıklamasında; "Akif Yener, Sakarya için ilk kez tarihte şarkı yapan sanatçımızdır. Onun adı efsane Sakarya şarkısını ve Sakaryaspor 50. Yıl marşını sıkça dinleyip coşkuyla moral buluyorum. Hüzünlü anlarımda ise Ne aşk ne hayat şarkısını dinliyorum" dedi ve bir eski hatırasını paylaştı. Fahri Kuş 2000 yıllardan bu yana İlçe Başkanlığını yaptığı Genç Parti nin Genel Başkanı Cem Uzan'ın isteği üzerine Akif Yener'in "Onun adı efsane Sakarya" şarkısını Genç Parti ye uyarlayarak aranje etmesi üzerine uzun bir süre ulusal bazda tüm miting ve gösterilerde seslendirilmesi bizleri ayrıca onure etti ve hala o şarkının sözleri aklımda diyerek sanatçıya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sakaryalı Ünlü Sanatçı Akif yener ise; "Kaynarca Taraklı'dan sonra huzur bulduğum ayrı bir adres. Ve bu beldede her kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı güler yüzlü eski dostum Fahri Kuş'u görmek çok iyi geldi bana. Özellikle önce ki yılların tatlı hatıralarını konuşup paylaşmak ayrı bir anlam taşıyor "diyerek 5 şarkıdan oluşan maxi sıngle albümünü imzalayarak hediye etti.