HALK54.COM
Akyazı'nın Yongalık köyüne bağlı Civek Mahallesi'nde bozuk yollar, vatandaşları adeta isyan ettirdi. 

YILLARDIR HİZMET ALAMIYORLAR
Mahallelerinin merkeze sadece 17 kilometre uzaklıkta olduğunu ve yıllardır hizmet alamadıklarını ifade eden mahalle sakinleri, köstebek yuvasına dönen yollarda oluşan çukurları kendi imkanlarıyla doldurmaya başladı.

ÇUKURLARI HAYVAN GÜBRESİYLE DOLDURDU!
Son olarak Ercan Dertli isimli bir vatandaş, belediyenin yıllardır yapmadığı çukurlu yollara ilginç bir şekilde tepki gösterdi. El arabasına yüklediği hayvan gübresini yanında getiren Dertli, eline aldığı kürekle çukurları gübreyle doldurdu.

"BELKİ YETKİLİLERDEN BİR GÖREN OLUR DA UTANIRLAR"
O anları da kayıt altına alan ve "Belki yetkililerden bir gören olur da utanırlar" diyen Ercan Dertli, "Burası merkeze sadece 17 kilometre uzaklıkta ve yıllardır hiçbir hizmet alamıyoruz. Yollarımız köstebek yuvasına döndü. Mahallenin baştan sonuna kadar yüzlerce çukur var. Vatandaş yeri geldi çakıl döktü bu yollara, kimisi toprak döktü, kimisi fındık kabuğu döktü. Bende bugün hayvan gübresi dökeceğim. Çukurları bu şekilde kapatacağım. Belki yetkililerden bir izleyen olur, bir gören olur da utanırlar. Bir şekilde kendi işimizi kendimiz görmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.