Elektrik kesintilerinin had safhada yaşandığı Sakarya'da SEDAŞ ile ilgili şikayetler bitmek bilmiyor. Saatlerce süren elektrik kesintileri vatandaşları bıktırırken, son olarak Akyazı ilçesi Gazi Süleymanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir trafodaki arıza ve beraberinde gelen elektrik kesintisi vatandaşları çıldırttı.

Sık sık kesilen elektrik nedeniyle elektronik eşyalarının zarar gördüğünü ifade eden vatandaşlar, SEDAŞ'a ateş püskürdü.

Halk54.com WhatsApp İhbar Hattına ulaşarak şikayetlerini aktaran Akyazılı vatandaşlar, tepkilerini şu sözlerle dile getirdi:

"Tam 4 saattir elektrikler kesik. Ne zaman geleceği ise belli değil. Şu saatte gelecek diyorlar, gelmiyor. Yarım saatte bir 5 dakika elektriği verip kesiyorlar. Elektronik eşyalarımız zarar gördü. Bizim bu zararımızı kim karşılayacak? SEDAŞ'ın yönetimi de, çalışanları da, arıza ekipleri de beceriksiz... Miladını doldurmuş trafolarla hizmet vermeye çalışıyorlar, sonuç ortada. Yıl olmuş 2021, bu çağda hala elektrik kesintisi olması tamamen beceriksizliktir. Faturayı bir gün geciktirdiğimizde faiz koyan, belli bir süre geçtikten sonra da elektriği kesen SEDAŞ, bize adeta eziyet ediyor. Bu SEDAŞ'ı uyaracak, 'ne yapıyorsun' diyecek bir yetkili yoku mu?"