LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATMIŞTI

İsveç'te koronavirüse yakalanıp, hastanede tedavi edilmeden evine gönderilen Emrullah Gülüşken için Türkiye harekete geçmiş ve ambulans uçakla Gülüşken ve iki evladını alıp tedavi altına almıştı. Türkiye'nin vatandaşına sahip çıkmasını kaldıramayan CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Twitter'dan Gülüşken ailesi için linç kampanyası başlatmış ve Gülüşken ailesi için yapılan operasyonun kurmaca olduğunu iftirasını atmıştı.

ÖZKOÇ’A SERT ÇIKIŞMIŞTI

A Haber canlı yayınına bağlanan Emrah Gülüşken'in İsveç'te yaşayan kızı Leyla Gülüşken CHP'li Engin Özkoç'a sert çıkışmıştı. Gülüşken, ''CHP Milletvekili Engin Özkoç’un Twitter’dan paylaştığı ‘tiyatro’ tweetlerinin üzerine linç kampanyası başlatılmış, sırf eleştirmek, hükümeti karalamak için insanları kamuoyu önüne atıyorlar. Bu çok kötü bir durum. Bunlara maruz kaldığımız için gerçekten çok üzgünüz. Hiç Allah korkusu yok bu insanların, ne söyleyeceğimi bilmiyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

“SEVİNÇ YAŞAYACAKKEN”

Konu ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, sosyal medyadan açıklama yaparak Engin Özkoç’a tepki gösterdi. Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Özkoç’un Türkiye’nin yaptığı bu yardımı takdir edeceğine yalan üstüne yalan söylediğini belirtti.

Yavuz, yaptığı paylaşımında şu ifadelerine yer verdi; “FETÖ, PKK ve onların uzantıları adeta kendilerine asist yapıyor. Yalan, kurgu ve manipülasyon hayatlarının en önemli işi olmuş gibi gözüküyor. İşte son yalanları: Aileye dava açıldı. Kendi isteği ile hastaneye yatmadı. Sağlık bakanının köylüsü. Genç bir kız, babasını kurtarmak için adeta "imdat" diye haykırıyor. Bu haykırış Türkiye'den duyuluyor ve babası özel uçakla Türkiye'ye getiriliyor. Bunun sevincini yaşayacakken bir adam çıkıyor ve yalan üstüne yalan söylüyor. Bu genç kız kardeşimizin ahı kesin tutar bu adamı, kesin!”