AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz geçtiğimiz günlerde inşaat ihalesi tamamlanan bin yatakla Sakarya Şehir Hastanesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Öte yandan TV264 ekranlarında yayınlanan Gazeteciler Soruyor programında gazeteci Hüseyin Cumalı'nın bin yataklı hastane hakkında yaptığı yorumlara da tokat gibi cevap gecikmedi.

İşte Ali İhsan Yavuz'un o açıklamaları;

HEPİMİZ ÇOK SEVİNDİK

Bin Yataklı Şehir Hastanemizin ihalesinin yapılmış olması gerçekten hepimizi ziyadesiyle memnun etti. Çünkü hepimiz biliyoruz ki bu bizim için çok önemli bir ihtiyaçtı. Ayrıca bu ihalenin içinde Acil Durum Hastanesinin de olması işe çok farklı bir anlam kattı.

MUHALEFET HER ZAMAN Kİ GİBİ

Tam da en sevindiğimiz anda bu sevinci gölgelemek istercesine yapılan açıklamalar gerçekten bizi şaşırttı. İlk önce ana muhalefet partisinden birileri sahneye çıktı. Her zaman olduğu gibi yine yapılanları değersizleştirmeye, güzel gelişmeleri gölgelemeye çalıştı.

MUHALEFET KENDİ DEĞERSİZLİĞİNİ RESMEDİYOR

Muhtemeldir ki, sözüm ona muhalefet, bugüne kadar değer atfedilebilecek bir iş üretemediği için bizim yaptıklarımız üzerinden adeta kendi zihniyetlerinde gördüğü değersiz ve önemsiz görüntüyü resmetmeye çalışıyor.

Zaten onların yaptığı en önemli iş, kendilerine ait o değersiz görüntüyü başka yere ait sanmak ve zevzeklik işine soyunmak.

BOŞ KONUŞUYORLAR

Maalesef boş teneke misali gelişigüzel ses çıkarmak, en önemli meziyetleri olmuş. Bazen sinyalleri takılıyor, bazen frekansları karışıyor ve ortalıkta dolaşıp duruyorlar. İşte o yüzden yaptıklarının bir anlamı yok. Kendilerine özel hazırlanmış platformlarda debelenip dursunlar.

YERİ BELLİ OLMAYAN İHALE GÖRDÜNÜZ MÜ?

Beni esas üzen bir gazeteci arkadaşımızın yaklaşımı. Arkadaşımız, hastane ihalesinin yapıldığını ama ihale yapıldığı halde yerin belli olmadığını ve gelinen noktanın Kemal Sunal filmine benzediğini söylemiş. Hata etmiş. Hiç yeri belli olmayan bir hastane ihalesi yapılabilir mi?

SAĞIR SULTAN BİLE DUYDU

Bin Yataklı Şehir Hastanemizin Alandüzü'nde yapılacağını sağır sultan duydu da siz mi duymadınız be kardeşim? Yapma lütfen! Kaldı ki hangi ihale yeri belli olmadan yapıldı bugüne kadar. 30 yıllık gazetecilik yapıyorum diyen bir arkadaşımıza bu tavrı çok görmek hakkımız.

O kadar eminim ki, Bin Yataklı Şehir Hastanemizin ihalesine bu arkadaşımız da çok sevinmiştir. Acil Durum Hastanesi konusun da ise resmen havalara uçmuştur. Ben bunu, bu fikri ilk ortaya koyduğumuzdaki heyecanından biliyorum. Ama nedense bu tavrı sergilemiş yine de.

BU İŞTE ÇOK EMEK VAR

Gerek Bin Yataklı Şehir Hastanemiz, gerekse Acil Durum Hastanemizin ihalesinin yapılmasında medya mensubu arkadaşlarımızın da doğrusu büyük payı var. Ayrıca birçok başka arkadaşımızın da bu işte emeği var ki hepsine müteşekkiriz

Bunu gerçekleştirmek için biz milletvekilleri elbirliği içinde zaten hep uğraş verdik. Ama Sayın Ergün Atalay abimizin de bu konuda çok özel katkıları var ki bundan da ileriki günlerde ayrıntısı ile bahsedeceğim inşallah.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ MESELENİN ADIM ADIM TAKİPÇİSİ OLDU

Sayın Sağlık Bakanımız ihalenin biran önce yapılması için gerçekten özel bir uğraş verdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan meselenin adım adım takipçisi oldu. Allah razı olsun. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin.

Her şey Sakarya için

Her şey Türkiye için