Daha öncede defalarca köpeklerin zehirlendiği Karasu'da 3 köpek daha zehirlenerek öldürüldü.

2'si sahipli 1'i ise sokakta yaşamasına rağmen hayvan severler tarafından beslenen 3 köpek, can çekişirken hayvan severler gözyaşları içerisinde can çekişen köpeklere yardım etmeye çalıştı.

ÖNCE ANNELERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Karasu'ya bağlı Çatalövez Mahallesinde geçtiğimiz haziran ayında yaşanan olayda, yeni anne olan bir köpek zehirlenerek öldürüldü.

Daha anne sütü ile beslenecek kadar küçük olan 3 yavruyu elleri ile besleyip büyüten Havva Serhoş (49) daha sonra köpeklerden 2 tanesini komşularına sahiplendirdi.
Birine ise kendi imkânları ile sokakta bakmaya devam eden Serhoş bu sabah kendi beslediği köpeği ağzı köpükler içerisinde can çekişirken buldu.

DİĞER KÖPEKLER DE ZEHİRLENMİŞ

Daha sonra komşuları da Havva Serhoş'u arayarak köpeklerinin aynı şekilde zehirlendiğini söyledi. Hayvan sever Serhoş, o civardaki köpeklerin hepsinin öldürülmesi için etrafa zehirli et veya mama bırakıldığından şüphelendi. 

YASA ÇIKTI AMA HALA KATLEDİYORLAR!

Mahallesinde daha öncede defalarca köpek zehirlenmelerinin yaşandığını söyleyen Sarhoş "Annelerini öldürmüşlerdi, yavrularını da şimdi zehirlediler. Hayvan yasası çıktı deniyor ama hayvanlar kendini bilmezler tarafından katledilmeye devam ediyor. Böyle bir katliama Jandarmanın da müdahale etmesi gerekiyor. Zehirlenen hayvanlarda can taşıyor. Sesimizi birilerinin duyması gerek" dedi.