Türkiye gündemine oturan Arifiye'de bir köpeğe yapılan eziyet ve bu duruma tepki gösteren genç kızın saldırıya uğramasıyla ilgili görüntüler üzerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin konuyla ilgili sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olayın kabul edilemez olduğu belirtilerek, görüntülerdeki kişilerin Büyükşehirle hiçbir ilgisi bulunmadığı ifade edildi.

Olayı gerçekleştiren kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtilen açıklamada Başkan Ekrem Yüce'nin konuyu bizzat takip ettiği kaydedildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Son bir kaç gündür kamuoyunu meşgul eden, bir köpeğe yapılan eziyetin ve bu duruma tepki gösteren Hanımefendinin darp edilmesi kabul edilemez bir olaydır. Görüntülerdeki kişilerin kurumumuzla hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Olayı gerçekleştirenler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Başkanımız Ekrem Yüce konunun takipçisidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.