Peygamber Efendimiz (s.a.v)’ in en büyük mucizelerinden birisi olan Miraç hadisesinin yıl dönümünü bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tumbaz, Rahmet ve mağfiret iklimi ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek üç aylar içerisinde Miraç Gecesi en müstesna günlerden biridir. Miraç; Peygamberimizin Yüce Mevla’nın yüksek huzuruna kabulü ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir. Gönüllerimizin müstesna bir coşkuyla dolduğu bu mübarek gecenin feyz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmeye, bizi birbirimize daha da yaklaştıracak tavırlar sergilemeye gayret etmeliyiz.

Miraç mucizesi, ülke ve millet olarak bizi birbirimize bağlayan inanç ve ruh birliğimizin güçlenmesi, her türlü yıkıcı, bölücü ve ayrılıkçı niyetlerin söndürülmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.

Bu vesileyle mübarek Miraç Gecesinin dünyada akan gözyaşı ve kanın durmasına, yerlerinden yurtlarından edilen mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum. Ülkemiz, Dünya Müslümanlarının ve ASKON Ailesinin Miraç Gecesini Kutlarım." dedi.