Anadolu Aslanları işadamları Derneği Sakarya Şubesi, Gaziantep’ten gelen misafirlerini Geyve’de ağırladı. ASKON Sakarya Şube Başkanı Engun Tumbaz ve Antepli mevkidaşı Alper Tunga Çiftçi, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın davetlisi olarak ilçede güzel bir gün geçirdi. ASKOn üyelerine burada Geyva markası ve dünyaca ünlü Geyve Ayvası hakkında bilgiler verildi.

İADE-İ ZİYARET

ASKON Gaziantep Şube Başkanı Alper Tunga Çiftçi ve yönetici arkadaşları ASKON Sakarya Şubesine iade-i ziyarette bulundu. Program Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın davetiyle Geyve Seyir Terası’nda kahvaltı ile başladı.  Kahvaltıda ilçesi hakkında bilgiler aktaran Başkan Kaya ardından ASKON üyelerini ülkeye rol model olan Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’nde misafir etti. Geyva markasının hikayesini ve ünü dünyaya yayılan Geyve Ayvası hakkında da bilgiler verdi. ASKON heyeti Cuma namazını Doğantepe Camii’nde kıldıktın sonra tanışma toplantısı için şubeye hareket etti.

ÜYELER ARASI İŞBİRLİĞİ

ASKON Gaziantep Şubesi Başkanı Alper Tunga Çiftçi ve yönetici arkadaşları, Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz öncülüğünde tanışma ve işbirliği toplantısı gerçekleştirdiler. ASKON üyeleri  Adalı Çelik Fabrikası ve Tosbiq Karavan, Akkurt Plastik ve Mertel Metal Endüstriyel Mutfak İmalatı fabrikaları da ziyaret edildi. Üyeler arası işbirliğinin güçlenmesi ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ziyaret sonrası misafir ASKON Üyeleri, memnuniyetlerini ifade ederek şehirden ayrıldılar.