Atatürkçü Düşünce Derneği Sakarya Şube Başkanı Aslıhan Ateş, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ateş mesajında şunları kaydetti:

"Ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlatılan ve 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun 99.yıl dönümündeyiz.

Batı Anadolu'yu işgal etmek isteyen Yunan kuvvetlerini kesin bir yenilgiye uğratan ve Türk Kurtuluş Savaşının son safhası olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi Türk Milleti'ne özgürlüğü, bağımsızlığı getirmiştir.

Bugün ne yazık ki; Atatürk'ün verdiği büyük Kurtuluş Savaşı mücadelesini, Taliban gibi çağ dışı bir zihniyete sahip, ırz düşmanı bir terör örgütüyle bir tutan hadsizler var. Kendi siyasi hesapları için Atatürk'ü kullanmaya çalışanlar karşısında her zaman Atasına gönülden bağlı Türk Milletini bulacaktır.

Bir kez daha belirtmiş olalım ki; Atatürk'ü unutturmak isteyen, Atamızın yarattığı şanlı Türk Tarihi yerine yeni bir tarih yazmak isteyen, O'na hakaret etme, O'nu ve yaptıklarını basitleştirme cüretinde bulunan veya çağdaş ve laik Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı harekette bulunan herkes tarihin çöplüğüne gömülmekten kurtulamayacaktır.

Bizler, Büyük Zaferin 99.yılında, bizlere tam bağımsız, çağdaş ve özgür bir ülke bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.!"