ÜCRETLER DÜŞÜRÜLDÜ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu belediye çalışanlarıyla alakalı bir dizi düzenleme yaptı. Babaoğlu norm kadroya uygun olmadığı tespit edilenler, işçi kadrosunda olup terfi ve görevlendirmelerle yüksek maaş alanları masaya yatırdı. Belediye çalışanlarıyla toplantı yaptığı öğrenilen Babaoğlu’nun norm kadroya uygun olmayan belediye çalışanlarının bir bölümüne yeni kadro verirken bir kısmına ise belediye şirketinde çalışabileceklerini ifade etti. Belediye şirketinde çalışmak istemeyen 9 kişinin işten ayrıldığı öğrenildi. Terfi ve görevlendirmelerle maaşları yükseltilen çalışanların ise yeni dönemde ücret indirimine gidildiği bilgisine ulaşıldı.

MAHKEMEYE VERDİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun çalışanlarla ilgili aldığı kararın ötesinde geçmiş dönemle ilgili birçok konuyu ilçe başkanıyken mahkemeye taşıdığı biliniyor. Taşınmaz satışları ve imar uygulamalarıyla alakalı önceki dönem görev yapan başkan,  encümen, meclis üyeleri ve müdürleriyle ilgili süreci yakından takip eden Babaoğlu’nun geçmişe dair bilgi ve belgeleri ilgili makamlara aktarmaya devam ettiği konuşuluyor.

MERAK KONUSU OLDU

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun önceki dönem belediye yönetimi ve belediye çalışanlarıyla ilgili aldığı kararların ardından yaşanacak gelişmeler merak konusu oldu. Hendek’te Babaoğlu’nun yaptığı hamleler fısıltı gazetesi aracılığıyla kulaktan kulağa yayılıyor.